Ontmoet je favoriete online winkels in de online winkelstad

Online winkelen maakt nu deel uit van ons hele leven. Als we iets moeten kopen, grijpen we net zo snel naar de muis als naar de autosleutels. Maar onze houding ten opzichte van online winkelen is gemengd. Velen van ons kennen en vertrouwen slechts een handvol winkelwebsites, en de kwaliteit van de sites die in de resultaten van de zoekmachine worden weergegeven, valt vaak tegen. Bovendien is het proces van winkelen met behulp van zoekmachines niet erg inspirerend. Het lijkt een beetje op een onderzoeksproject van een universiteit, waarbij je door pagina’s met tekstresultaten moet waden om te vinden wat je zoekt.

De Online Shopping Town wil dat allemaal veranderen voor Britse shoppers. Het doel is om de beste aspecten van internetwinkelen samen te brengen met de ervaring tuinartikelen kopen die je opdoet als je door een aantrekkelijke echte winkelstad of outlet village loopt. De site beschikt over winkels die aantrekkelijk zijn aangelegd in visueel bewegende straten waar je rond kunt dwalen en verkennen.

Dus wat levert dit u op dat de zoekmachines niet bieden? Ten eerste, ideeën, de kans om fantastische nieuwe winkels te ontdekken die je anders misschien niet zou hebben gevonden. Alle winkels worden uitgekozen door het redactieteam, wiens ethos is om alleen winkels op te nemen die ze zouden aanbevelen aan hun vrienden. En via het stem- en commentaarsysteem kun je zien welke plaatsen het populairst zijn bij andere shoppers.

Ten tweede een leuke en informatieve winkelervaring. De winkels worden visueel gepresenteerd, met afbeeldingen van het soort producten dat ze verkopen. En terwijl je door de straten navigeert, zie je knooppunten naar gerelateerde straten, dus je hebt de kans om geïnspireerd te raken en andere dingen te vinden waarvan je niet wist dat je ze nodig had totdat je ze zag!

Ten derde, koopjes. De database wordt regelmatig bijgewerkt met actuele kortingscodes en vouchercodes, die verschijnen als onderdeel van de winkelinformatie terwijl je door de straten loopt.

De oprichting van de stad is een rollend project. In het eerste kwartaal dat werd gebouwd, waren populaire online kledingwinkels te vinden, variërend van exclusieve modeboetieks tot goedkope designeroutlets en plekken om comfortabele vrijetijdskleding of praktische outdoorkleding te vinden. Er is een huis- en tuinafdeling met winkels die meubels, woonaccessoires en zelfs online tuincentra verkopen. En er is een food quarter, waar je boerderijwinkels, wijnhandelaren en delicatessenwinkels vindt, maar ook online supermarkten en plekken waar je kant-en-klare maaltijden kunt kopen die aan je deur worden bezorgd.

De stad is ook geschikt voor mensen die vakantie plannen. De winkels in het reiskwartier zijn allemaal online reisbureaus, of hotelsites, of andere websites die handig zijn voor mensen die vakanties plannen of boeken. Er zijn secties voor gezinsvakanties, luxe vakanties, actieve vakanties en self catering. En binnen elke sectie vindt u straten met gespecialiseerde locaties, waaronder zaken als safarivakanties, boetiekhotels, zeilvakanties en nog veel meer.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.